Forside | Om forlaget | Aktiviteter | Links | Kontakt
Moral på prøve
boglogo
Moral på prøve
af Jette Steen
Bogen er på 194 sider.
Format: A5.
Pris: 198 kr. (+ porto).


Moral på prøve
I denne fortælling skrives der blandt andet om store menneskelige omvæltninger på grund af udvikling, dødsfald, sygdom, ledighed, succes, nederlag og fristelser. 
Om menneskelige omkostninger i forbindelse med snobberi, middelmådighed og egoistisk perfektionisme. Om hvor skræmmende det er at være offer for indbrud, hvor ubehageligt det føles at være udsat for chikane, og hvor nemt det er at miste troen på sig selv, når uheldet forfølger én gang på gang. Om kampen for at komme ovenpå igen, på trods af mange velmente råd, men også på trods af mange misforståelser, uvidenhed, mangel på forståelse og andre menneskers efterlevelse af den gode gamle devise: ”Egen succes er herlig, men andres fiasko er ej heller at foragte.”

Det er en fortælling om, hvordan hovedpersonen, der er et reelt og lovlydigt menneske, får rykket sine moralske grænser lidt efter lidt, fordi hendes tilværelse vender sig kaotisk, og undervejs henføres man til at sammenligne hendes tilværelse med Murphys lov nr. 3: ”Alt, hvad der kan gå galt, vil gå galt.”