Forside | Om forlaget | Aktiviteter | Links | Kontakt
Birthe K. – sådan kan det gå
boglogo
Birthe K. – sådan kan det gå
af Birthe K. Vinner Nielsen
Bogen er på 202 sider.
Format: A5.
Pris: 200 kr. (+ porto).


Birthe K. – sådan kan det gå

Tag dig sammen, Birthe. Kom nu, rejs dig op.”

Jeg lå bare stille og kiggede på ham. Jeg følte mig helt død, og selvom jeg prøvede, kunne jeg ikke svare ham. Det var fysisk umuligt. Jeg var vågen og kunne både se og høre ham, men jeg kunne ikke få et ord udover mine læber. I 15 lange minutter lå jeg på gulvet inde i klassen og var helt tavs. Så hørte jeg lyden af ambulancesirener.

Det var mandag den 17. april 1989. Jeg var 37 år gammel. Dagen ændrede mit liv for altid.

I de sidste 25 år har Birthe K. Vinner Nielsen kæmpet en kamp for at få livet tilbage, siden hun, som aktiv og engageret skolelærer, pludselig fik en hjerneblødning midt i et frikvarter. Denne bog beskriver hendes op- og nedture efter den skæbnesvangre dag. Det er samtidig en fortælling om, hvordan man, trods begrænsninger, kan finde nye værdier i livet og alligevel udleve sine drømme.

Foruden Birthes hudløst ærlige beretning, indeholder bogen 13 historier fra personer, som har stået hende nært. Desuden finder du i bogen adskillige digte og flotte roser, som har tæt tilknytning til Birthes liv.

Birthe K. Vinner Nielsen er i dag en aktiv foredragsholder. Hun har været rundt i hele landet, hvor mange institutioner og organisationer har nydt godt af hendes viden og erfaringer.