Forside | Om forlaget | Aktiviteter | Links | Kontakt
Lukket inde i Domkirken
boglogo
Lukket inde i Domkirken
af Carl Frederik Wiwe
Bogen er på 144 sider.
Format: A5.
Pris: 150 kr. (+ porto).


Lukket inde i Domkirken

Søren Bent, som er denne bogs hovedperson, er Carl Frederik Wiwes alter ego. Det indrømmer han i sit Efterord, hvori han også forklarer, at denne nybearbejdede udgave af Søren Bents oplevelser er befriet for al forstyrrende mystik.

Han fortsætter:


"I denne udgave har jeg ... sluppet Søren Bents indre teolog helt løs, som min erindring siger mig, han tænkte. Nogle vil sige, at han tænker lidt for voksent; at det er lidt for meget af det gode, som vagabonden Stoffer også er inde på. Det kan godt være, men som han selv siger, så blev han proppet med bibel og kristendom fra det øjeblik, han kom ud af moders liv. Min barndom var som Søren Bents, daglige andagter, bordbøn ved alle måltider, søndagsskole og kirkegang, møder i missionshuset, lange samtaler med min far om kristendom og om alt muligt andet; særlige søndage sammen med min mor ved aftensangsgudstjenesten i Viborg Domkirke.

Domkirken var i perioder – suppleret med biblioteket, hvor jeg lånte bøger i stakkevis – mit andet hjem."


Læs om Søren Bent – og biskoppen – og lær, hvad det er ved kristendommen og Viborg Domkirke, der fascinerer dem så meget.Carl Frederik Wiwe (f. 1948) er født og opvokset i Viborg af sønderjyske forældre. Hans arbejdsliv har ligget andre steder i landet, men som afgået er han vendt tilbage til byen, der har hans hjerte.