Forside | Om forlaget | Aktiviteter | Links | Kontakt
Hvor kommer du fra?
boglogo
Hvor kommer du fra?
af Massi Dorodian
Bogen er på 78 sider.
Format: A5.
Pris: 150 kr. (+ porto).


Hvor kommer du fra?

Syv noveller, der udspiller sig både i Danmark og i Mellemøsten. Novellerne viser nogle alment menneskelige træk, som er en del af livet, uanset hvor man bor.

 

Novellerne fortæller om forskellige personer og aspekter af livet. Novellerne er ikke politiske, men skildres med humor og også lidt grov satire.

 

Novellerne fører os ind i menneskers dagligdag. Nogle af novellernes spørgsmål er: "Har han tøj på? Hvor kommer du fra? Hvad laver du? Menneskene, vi møder, er i alle aldre, de ældre på plejehjemmet og deres verden, børns opfattelse af verden etc.

 

Temaerne for novellerne er forskellige, men de indeholder alle en stor portion varme og kærlighed til de menneskeskæbner, der skildres. I novellerne møder man så forskellige karakterer som den evigt søde Snehvide, den sure pensionerede lærerinde, det kloge barn Sofi, som vil have en elefant og mange flere.

 

Disse syv noveller henvender sig til alle, som interesserer sig for mennesket og dets følelser. De er skrevet med inspiration fra et Gruk skrevet af Piet Hein: ”Den, som kun tar spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt.” Netop i det morsomme kan man ofte finde den dybe virkelighed.Massi Dorodian

 

Født 1954 Teheran.

Kom til Danmark 1988.

Udgav sin første novellesamling "Drømmen om et håb" år 2000.

Studerede litteraturvidenskab på Københavns Universitet.