Forside | Om forlaget | Aktiviteter | Links | Kontakt
Spøjse historier
boglogo
Spøjse historier
af Niels Ravn
Bogen er på 170 sider.
Format: A5.
Pris: 200 kr. (+ porto).


Spøjse historier

Om Spøjse historier

Spøjse historier er en samling på 25 humoristiske fortællinger om bl.a. kæledyr, prutter, sort humor, løbe­sko, cykler og tyggegummi. Du får forskellige bud på, hvornår jorden går under, du kan forny dit udvalg af score-replikker, og du kommer bag sangen om Vimmersvej. Du inviteres også med på en rundtur i Se og Hørs barokke univers og i Ekstra Bladets sælsomme beretninger.

Spøjse historier er den oplagte gave til personer, som trænger til et godt og helsebringende grin. Tag bogen med på sygebesøg, brug den som værtindegave, giv den som fødselsdags- eller julegave og tag den selv med på ferie og nyd den uanset skybrud, torden, sne eller hedebølge.


Om Niels Ravn

Niels Ravn er en glad, humoristisk og optimistisk pensionist, som sluttede sin erhvervskarriere som direk­tør i Nykredit.

Han har for Danmarks Radio produceret mere end 125 radio- og TV-udsendelser om erhvervsstof og var idémand på rockmusicalen Be-Bop-A-Lula. Han har skrevet flere fagbøger om erhvervsstof, et par børnebøger, adskillige humoristiske bøger samt bogen ­Miniportrætter.