Forside | Om forlaget | Aktiviteter | Links | Kontakt
SØN AF EN GOD SOCIALDEMOKRAT
boglogo
SØN AF EN GOD SOCIALDEMOKRAT
af Carl Heegaard
Bogen er på 140 sider.
Format: A5.
Pris: 200 kr. (+ porto).


SØN AF EN GOD SOCIALDEMOKRAT

I bogen ”Søn af en god socialdemokrat” har jeg forsøgt at skrive noget om, hvad jeg har oplevet gennem tiden fra mine bedsteforældres tid, til jeg i dag selv er oldefar.


Jeg føler mig meget heldig, at jeg havde nogle gode og kærlige forældre, en sød og kærlig kone, nogle søde og kærlige børn og svigerbørn samt børnebørn og oldebørn.


Jeg er fra tiden før telefon, fjernbetjening, naturgas, Lillebæltsbroen, kiropraktorer, supermarkeder, mejetærskere, malkemaskiner, stregkoder, sygesikring, kollektiver, Christiania, hårde hvidevarer, charterrejser, genbrugsbutikker, bistandshjælp, bodybuilding, barbermaskiner, boblebad, Beatles, carporte, kostpyramiden, drivhuseffekt, og aldersrentenydere er blevet til folkepensionister.


Jeg er fra en tid, hvor et ugeblad kostede 50 øre, et Teknosæt kostede 18,75 kr., og mad til en hel familie kostede ca. 250 kr. pr. måned. Jeg er fra en tid med Richs, rationeringsmærker og Julens Glæde. – Nu har vi fået rotteræs, rockmusik og gevinst­opsparing. Jeg er vokset op med sovs og kartofler og grød. Nu er det pizza og pommes frites fra McDonald’s. Pulverkaffe eksisterede slet ikke.


Jeg har levet før, under og efter ”Muren” og den kolde krig.