Forside | Om forlaget | Aktiviteter | Links | Kontakt
DAGE MED RALF
boglogo
DAGE MED RALF
af Mette Boe Christensen
Bogen er på 214 sider.
Format: A5.
Pris: 200 kr. (+ porto).


DAGE MED RALF

Ralf og Mel er taget en tur til Paris for at opleve det nye koncerthus, også selv om en verdensomspændende farlig virus er begyndt at brede sig. De kører i Ralfs bil og overnatter i telt i skovene på vejen derned. Man advarer mod smitte gennem medierne. 


Alle er bange, og ingen forstår, hvor virusset kommer fra. 


Ralf er født i et cirkus syd for Paris og spiller violin i et symfoniorkester. Derfor bor han til dagligt i en lille hytte i Danmark, hvor der er fred og ro til at øve sig til koncerter. Mel, der er flygtet fra vold og psykiatri, får førtidspension. På turen begynder de et forhold, og da de kommer hjem, flytter Mel ind hos ham i hans hytte i skoven. 

 

Der bor nogle få andre i det øde naturområde på grund af fare for smitte i byerne. Nogle dør af de tabletter, alle har fået udleveret til at dæmpe symptomerne med. 


Regeringerne oplyser kun om det, en ukendt magtfaktor meddeler, de må oplyse om i medierne. Mel og Ralf bliver enige om, at det er undergrundens herskere, der har planlagt, hvordan de skal styre verden, især da droner også begynder at sværme over skoven.